Schimbă-ți cureaua ceasului!

În cazul în care cureaua ceasului tău este crăpată, cojită, decolorată sau pur și simplu nu mai corespunde codului tău vestimentar, este cazul să o schimbi. Alegerea este una destul de grea, ținând cont de oferta foarte diversificată. Dacă preferințele tale se îndreaptă spre curele din piele sau din silicon, ar trebui să iei în considerare așa – numitele curele deployant.

 

a114868_7

 

Catarama deployant a fost inventată de Louis Cartier în 1910, cu scopul de a oferi ceasurilor sale o curea care se mulează perfect pe încheietură și care să ascundă de tot catarama. Timpul a trecut, se pare, în favoarea acestui tip de prindere care câștigă tot mai mult teren înaintea prinderilor cu cataramă clasică.

© affordableluxurywatch.com/
© affordableluxurywatch.com/

Aceste curele oferă avantaje pe care nici un alt gen de prindere nu le poate oferi. Se pretează, în special, curelelor din piele și din silicon deoarece elimină în totalitate cutele pe care le provoacă o cataramă clasică. Această cataramă asigură trecerea dreaptă a unui capăt al curelei peste celălalt, asigurând feței curelei o viață mai lungă.

untitledewq

Cu o curea deployant scapi și de grija găurilor suplimentare, în cazul în care mărimea încheieturii tale  este „între măsuri”. Cureaua deployant permite reglarea în așa fel încât ceasul să nu te incomodeze și să nu devină un factor de stres sau de agasare continuă. Mica minune tehnică ce te ajută să-ți prinzi ceasul într-un mod comod este, într-adevăr, un element de inovație cu care te poți lăuda. Ceasul tău va sta mult mai bine, catarama este, practic, invizibilă iar punerea și scoaterea acestuia este mult mai facilă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *