O idee de cadou: cutia pentru ceasuri personalizată

caseta-pentru-depozitarea-ceasurilor-din-lemn-cu-4-spatii

Găsitul unui cadou adecvat poate fi uneori problematic indiferent că este vorba de un cadou pentru un bărbat sau o femeie. Este vorbe de o alegere determinată de tipul de relație care există între tine și persoana respectivă, de gusturi și bineînțeles de bugetul disponibil.

Watchzone.ro s-a gândit la această dilemă și vă propune o soluție: cutia pentru ceasuri personalizată. Da, ați auzit bine, personalizată! Numele destinatarului și/sau mesajul pe care doriți să i-l transmiteți vor fi gravate pe cutie. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți cutia potrivită și să ne transmiteți ce vreți să gravați pe aceasta – totul pentru un preț modic.

IMG-20160425-WA0004

Probabil că vă întrebați de ce ați face cadou o cutie de depozitare pentru ceasuri? În primul rând pentru că este un cadou foarte popular atât în România, cât și în afara țării. În al doilea rând pentru că persoana pentru care ați cumpăra cutia s-ași putea să-și fi dorit de mult un asemenea accesoriu, mai ales dacă e vorba de un bărbat.

Bine, bine, s-ar putea să vă întrebați, dar dacă nu are decât un ceas sau două? La ce i-ar trebui o cutie de depozitare până la urmă? Ei bine există cutii de depozitare pentru un singur ceas. Spre exemplu dacă are un ceas automatic, o cutie watch-winder, adică care este dotată cu un dispozitiv ce asigură funcționarea ceasului și atunci când nu este purtat, reprezintă un cadou deosebit. Dacă îl și personalizați prin gravare, atunci cadoul se va bucura de succes garantat.

cutie-intoarcere-ceasuri-automatice-watch-winder-20-

În materie de cadouri, cutia pentru ceasuri se bucură de un avantaj extraordinar: poate fi utilizată pentru a depozita în siguranță și alte obiecte de valoare decât ceasurile. Astfel pe lângă ceasuri, o asemenea cutie poate adăposti în siguranță bijuterii. Întrebuințarea ei depinde doar de gusturile proprietarului. Atenție, dacă deja vă gândiți să achiziționați un asemenea cadou, să știți că unele cutii pentru ceasuri posedă compartimente pentru depozitarea bijuteriilor și a altor obiecte de valoare.

caseta-pastrare-si-transport-bijuterii-piele-ecologica-lorenna

Un alt avantaj al cutiei pentru ceasuri este faptul că poate fi considerat un cadou unisex. Atât bărbații, cât și femeiele se pot bucura de un asemenea cadou. Există cutii pentru ceasuri dedicate special doamnelor, ce combină depozitarea ceasurilor cu cea a bijuteriilor sau a ochelarilor. Cum Valentine’s Day se apropie vertiginos, pe lângă ciocolata, florile și cina romantică pentru cea mai importantă femeie din viața voastră, gândiți-vă și la o cutie pentru ceasuri. Și nu uitați să-i luați și un ceas!

One thought on “O idee de cadou: cutia pentru ceasuri personalizată”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *