Ceasuri sport pe Watchzone.ro!

A sosit în sfârșit primăvară și a venit vremea să făcem ceva mișcare. Un ceas sport este util atât ca accesoriu vestimentar cât și ca mijloc de monitorizat câtă mișcare facem într-o zi. Așa că am pregătit pentru voi câteva recomandări.

ceas-barbatesc-sport-qq-m040j302y
Ceasul bărbătesc Sport Q&Q M040J302Y este un ceas sport cu un design ultramodern și accesibil ca preț. Ceasul are un mecanism quartz, carcasa este realizată din oțel inoxidabil și cauciuc, brățara este realizată din aliaj metalic de culoare arginte, iar geamul este din cristal mineral. Cadranul este de culoare neagră, decorat cu markeri albi și dispune de un afișaj electronic. Ceasul dispune de pedometru, cronometru și numărătoare inversă.

ceas-barbatesc-qq-a174j402y-
Un alt ceas sport de la Q&Q este modelul A174J402Y. Ceasul Q&Q A174J402Y dispune de un mecanism quartz, carcasa este realizată din aliaj metalic, geamul este realizat din cristal mineral, iar brățara este realizată din oțel inoxidablil. Cadranul este mare, de culoare gri metal, dispune de un afișaj analogic și este decorat cu indicatori și markeri albi fosforescenți. În magazinul Watchzone acest ceas beneficiază de reducere, așa că dacă vreți să-l achiziționați ar fi bine să vă grăbiți.

ceas-barbatesc-raptor-297871100026
Ceasul Raptor 297871100026 este un ceas sport, cu design modern, care se adresează împătimiților de viteză. Acest ceas de un mecanism quartz, carcasa este realizată din aliaj metalic de culoare neagră și decorat cu o bandă albastră, iar geamul este realizat din cristal mineral.  Cadranul este de culoare neagră decorat cu indicatori și markeri fosforescenți, precum și cifre arabe.  Cureaua este realizată din piele ecologică, de culoare neagră. Acest ceas beneficiază de reducere în magazinul nostru.

ceas-barbatesc-daniel-klein-dk10430-4-exclusive
De la Daniel Klein vă propunem modelul DK10430-4 Exclusive care poate fi asortat atât la ținutele de tip sport cât și la cele smart casual. Ceasul Daniel Klein DK10430-4 Exclusive dispune de un mecanism quartz Miyota 2115, carcasa este realizată din aliaj metalic, iar geamul este din cristal mineral cu un strat antireflex. Cadranul este mare, de culoare albastră, decorat cu indicatori metalici și markeri albi și roșii. Cureaua este realizată din piele albastră, decorată cu material textil  de culoare roșie.

ceas-original-curren-m8166
Ceasul Curren M8166 este un ceas bărbătesc sport cu un design avangardist. Acest model dispune de un mecanism quartz, carcasa este realizată din oțel inoxidabil și este placată ionic, iar geamul este cristal mineral. Cadranul este mare, de culoare neagră și dispune de alte trei subcadrane. Este decorat cu cifre arabe argintii și indicatori metalici de culoare roșie și albă. Cureaua este realizată din silicon și este de culoare neagră. În magazinul nostru acest geas beneficiază de reducere.

ceas-original-curren-m8141-black
Un alt model sport de la Curren este ceasul M8141 Black. Acest ceas se remarcă prin designul modern și atipic. Ceasul Curren M8141 dispune de un mecanism quartz, carcasa este realizată din oțel inoxidabil placată ionic, iar geamul este din sticlă minerală. Cadranul este mare, de culoare neagră și este împărțit în 4 subcadrane mai mici al căror aranjament aduce aminte de bordul unei mașini sport, Cureaua este de culoare neagră și este realizată din silicon. Acest ceas cu design ultrasportiv este disponibil în magazinul nostru la preț redus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *