Ceasuri și cutii pentru ceasuri de top

cutie-organizare-6-ceasuri-lemn-top-whiteCutia de depozitare pentru 6 ceasuri Top White este o soluție de depozitarea de lux a ceasurilor și obiectelor dumneavoastră de valoare. Top White este o cutie realizată manual, din lemn masiv și decorată la interior cu catifea. Culoarea cutiei este albă cu contururi negre, iar textura este piano lacquer. Pentru o cât mai mare siguranață închiderea și deschiderea cutiei se face cu ajutorul unei broaște cu cheiță. Feroneria este realizată din oțel inoxidabil nichelat.
cutie-organizare-6-ceasuri-lemn-top-white (1)
Caseta are spațiu pentru 6 ceasuri sau 6 brățări, dar poate fi adaptată relativ ușor pentru a adăposti orice fel de bijuterii sau obiecte de valoare pe care le dețineți. Dacă doriți să personalizați această cutie pentru a o face cadou, magazinul Watchzone.ro vă stă la dispoziție cu serviciul de gravură.  Caseta Top White beneficiază de reducere în magazinul, așa că nu stați foarte mult pe gânduri – un produs de calitate la un asemenea preț se găsește foarte rar.

cutie-depozitare-6-ceasuri-piele-interior
Cutia depozitare pentru 6 ceasuri este un produs de lux care satisface cele mai pretențioase gusturi în materie de eleganță și rafinament. Această cutie estea realizată din piele ecologică, de culoare maro iar interiorul este căptușit cu același tip de material. Închiderea și deschiderea se fac cu ajutorul unei cleme realizate din nichel. Cutia are spații pentru 6 ceasuri sau pentru 6 brățări, dar poate fi ușor adaptătată să poată găzdui orice fel de obiect de valoare. Pentru personalizarea casetei puteți apela cu încredere la serviciul de gravură. Această cutia pentru ceasuri beneficiază de reducere în magazinul nostru, așa că nu ezitați.

ceas-original-casio-clasic-mtp-1239d-2adf
De la Casio avem un ceas elegant și cu un design modern, dar cu accent clasice. Ceasul bărbătesc Casio Clasic MTP-1239D-2ADF este un ceas cu mecanism quartz care se adresează bărbaților dinamici și activi. Carcasa este realizată din alamă placată ionic, brățara este oțel inoxidabil iar geamul este cristal mineral. Cadranul este relativ mare, de culoare albastră, dispune de un afișaj clasic și este decorat markeri și indicatori argintii. Ceasul afișează ora, minutele, secundela, data și ziua. Acest ceas elegant și discret este disponibil în magazinul nostru la reducere, așa că nu ezitați să-l alegeți pentru colecția dumneavoastră.

ceas-barbatesc-curren-m8228-grey-De la Curren avem un ceas cu un design ultramodern și avangardist. Acest ceas accesibil poate fi asortat cu o ținută sport sau smart casual fără mari bătăi de cap.  Ceasul bărbătescu Curren M8228 Grey este un ceas cu mecanism quartz, carcasă din oțel inoxidabil și geam din cristal mineral. Cadranul este mare, de culoare crem și este decorat cu cifre arabe de culoare albă, markeri albi și indicatori de culoare albă și roșie. Cureaua este din piele ecologică de culoare crem. În magazinul nostrul acest ceas se bucură de o reducere consistentă.

ceas-barbatesc-raptor-297951000040
Un alt ceas bărbătescu cu design elegant și îndrăzneț este modelul este modelul Raptor 297951000040. Acest ceas se asortează foarte bine cu ținutele smart casual cât și cu cele de busines. Ceasul Raptor 297951000040 este un ceas cu mecanism quartz, carcasă realizată din aliaj metalic de culoare bronzului, iar geamul este realizat din cristal mineral. Cadranul este mare, de culoare neagră și dispune de un afișaj analogic. Este decorat cu cifre arabe, indicatori și markeri albi. Cureau este realizată din piele ecologică de culoare maro. Acest ceas deosebit se bucură de reducere în magazinul nostru, așa că nu mai stați pe gânduri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *