Produse populare și noutăți!

caseta-bijuterii-piele-black-lady
Caseta de bijuterii Black Lady reprezintă un standard de eleganță greu de egalat la un preț accesibil, pe care orice doamnă sau domnișoară și-l poate permite. Caseta este realizată din piele ecologică și interiorul este căptușit cu catifea.  Black Lady are 6 spații pentru bijuterii , 3 spații pentru inele sau cercei și oglindă. Dimensiunile compacte ale acestei cutii o fac ușor de depozitat și transportat.
caseta-bijuterii-piele-black-lady (2)
Închiderea și deschiderea se realizează cu ajutorul unei cleme realizate din aliaj nichelat. Dacă doriți să oferiți cadou această casetă, magazinul nostru vă pune la dispoziție serviciul de gravură. Caseta de bijuterii Black Lady beneficiază de reducere în magazinul nostru.

servieta-pentru-depozitarea-si-pastrarea-ceasurilor-
În magazinul puteți găsi orice fel de soluție de depozitare pentru ceasurile și bijuteriile dumneavoastră. O soluție cu totul specială, cu finisaje de lux și produsă în serie limitată este servieta diplomat pentru 24 de ceasuri. Acest diplomat a fost produs într-o serie limitată de 100 de bucăți din cele mai bune materiale disiponibile și finisată cu mare atenție.  Servieta este realizată din piele ecologică de culoare neagră și este căptușită cu catifea egipteană.
servieta-pentru-depozitarea-si-pastrarea-ceasurilor- (1)
Diplomatul dispune de spațiu pentru 24 de ceasuri și de o tavă de prezentare. Închiderea și deschiderea servietei se realizează cu ajutorul unei catarame metalice cu cifru. Astfel această servietă se adresează mai mult profesioniștilor și ceasornicarilor, permițând transportul în siguranță al ceasurilor. Ea poate fi achiziționată și de colecționari sau pasionați, principalele sale avantaje, pe lângă calitatea produsului, fiind siguranța oferită colecției de ceasuri sau valorilor dumneavoastră, precum și ușurința cu care poate fi transportată și depozitată.

ceas-barbatesc-casual-casio-mtp-e303l-1avdf
Casio reprezintă un standard global de calitate și inovație japoneză în materie de ceasuri. Ceasul bărbătesc Casio MTP-E303L-1AVDF este un ceas potrivit atât pentru ținutele business cât și pentru ținutele tip smart casual. Este un ceas cu mecanism quartz, carcasă realizată din oțel inoxidabil și geam realizat din sticlă minerală. Cadranul este mare, de culoare neagră și dispune de un display analogic și alte 3 subcadrane. Este decorat cu indicatori aurii, markeri aurii și cifre arabe argintii. Cureaua este realizată din piele naturală de culoare neagră. Acest ceas elegant beneficiază în magazinul nostru de o reducere substanțială, așa că nu ezitați și cumpărați-l!

ceas-barbatesc-pentru-stangaci-raptor-297921000103
O recomandare specială este un ceas de la producătorul german Raptor. Este vorba de un ceas bărbătesc pentru stângaci, adică poate fi purtat fără probleme la mâna dreaptă. Ceasul Raptor 297921000103 este un ceas cu mecanism quartz, carcasă realizată din aliaj metalic și geam din cristal mineral. Cadranul este mare, de culoare albă și este decorat cu indicatori metalici fosforescenți și cifre arabe, de culoarea bronzului. Cureaua este realizată din piele ecologică de culoare albă. Aces ceas se asortează foarte bine cu ținutele casual sau smart casual. În magazinul nostru ceasul Raptor 297921000103 beneficiază de reducere.

ceas-dama-fashion-geneva-wz642-auriu
Pentru doamne avem un ceas elegant și discret la un preț imbatabil – Geneva Fashion WZ642. Este vorba de un ceas cu mecanism quartz,  carcasă realizată din aliaj metalic și geam din cristal mineral. Cadranul este relativ mare, de culoare albastră și dispune de un afișaj analogic. Este decorat cu indicatorii și markeri aurii. Brățara este realizată din oțel inoxidabil și este împletită (milaneză). Acest ceas beneficiază de o reducere substanțială în magazinul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *