Produse populare pe Watchzone.ro!

cutie-depozitare-ceasuri-si-bijuterii-rosie-adele
Cutia de depozitare pentru ceasuri și bijuterii Adele în două culori, roșu și negru, este o soluție elegantă de depozitare a obivectelor dumneavoastră de valoare. Această cutie este realizată din piele ecologică de culoare neagră sau roșie, în funcție de gusturi, iar interiorul este căptușit cu piele ecologică.
cutie-depozitare-ceasuri-si-bijuterii-rosie-adele (1)
Caseta Adele are spații de depozitare pentru 4 ceasuri sau brățări, pentru 6 butoni sau inele și un spațiu pentru diverse alte obiecte. Această casetă pentru ceasuri și bijuterii beneficiază de reducere în magazinul nostru. Dacă doriți să personalizați această cutie pentru a o oferi cadou, magazinul nostru vă stă la dispoziție cu serviciul de gravură.

ceas-dama-casual-geneva-wz730-negru
Ceasul de damă Geneva WZ730 negru este un ceas cu design modern care se asortează foarte bine cu ținutele casual și poate fi purtat zi de zi. Ceasul dispune de un mecanism quartz, carcasa este realizată din aliaj metalic, iar geamul este din sticlă minerală rezistentă la zgărieturi. Cadranul este mare, de culoare neagră și este decorat cu indicatori și markeri argintii. Brățeaua este realizată din oțel inoxidabil, în stil milanez (împletită) și este de culoare neagră. Acest ceas beneficiază de reducere în magazinul Watchzone.

ceas-barbatesc-matteo-ferari-yellow-line-black-mf124c
Producătorul român de ceasuri Matteo Ferari  propune un ceas bărbătesc cu design clasic care poate fi purtat zi de zi și se asortează bine atât cu ținutele casual cât și cele tip business. Ceasul Matteo Ferari Yellow Line Black MF124C este un ceas cu mecanism quartz de la Miyota, carcasă din aliaj metalic și geam din sticlă minerală. Cadranul este mare, de culoare neagră și are alte trei subcadrane mai mici. Indicatorii sunt în două culori, argintiu și galben, iar markerii sunt argintii. Cureaua este din piele ecologică de culoare neagră și este inscripționată Matteo Ferari. Acest ceas beneficiază de reducere în magazinul nostru.

ceas-dama-attractive-by-qq-da59j304y
Ceasul Attractive by Q&Q DA59J304Y este un model elegant care se adresează doamnelor și domnișoarelor. Acest ceas poate fi purtat zi de zi și se asortează foarte bine cu ținutele casual. Ceasul Q&Q DA59J304Y dispune de un mecanism quartz de la Citizen, carcasa este din oțel inoxidabil și este decorată cu strasuri din zirconiu, iar geamul este din sticlă minerală. Cadranul este mare, arginitiu și este decorat cu cifre arabe și indicatori argintii. Cureaua este realizată din piele ecologică, în două culori, alb și negru, și este decorată cu un imprimeu tip crocodil. Acest ceas este comercializat de Watchzone.ro la reducere, așa că nu ezitați să-l achiziționați!

ceas-barbatesc-curren-m8184
Ceasul bărbătesc Curren M8184 Negru este un ceas sport cu design modern, care se adresează în special amatorilor de sporturi cu motor. Acest ceas are un mecanism quartz, carcasa este din aliaj metalic, iar geamul din cristal mineral. Cadranul este mare, de culoare neagră și are alte trei subcadrane.  Indicatorii și markerii sunt argintii. Brățara este realizată din oțel inoxidabil. Acest ceas beneficiază de reducere în magazinul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *