Produse populare în magazinul Watchzone

watch-winder-2-3-red-marble-dispozitiv-intoarcere-ceasuri-automatice
Dispozitivul de întoarcere a ceasurilor automatice Watch winder 2+3 este o casetă dedicată păstrării și întreținerii ceasurilor automatice. Această casetă are spațiu pentru două ceasuri automatice pe tambur și alte trei spații de depozitare fixe. Cutia este realizată din lemn de culoare roșu marmorat, iar interiorul este căptușit cu piele ecologică de culoare crem. Geamul de prezentare este realizat din plexiglas, iar închiderea și deschiderea se realizează cu ajutorul unei chei. Watch winderul poate funcționa și pe bază de baterii în absența unei prize. Această casetă beneficiază de o reducere substanțială în magazinul nostru.

ceas-mecanic-goer-white-skeleton-diamnond-
Ceasul automatic Goer Tourbillon GM050 este un ceas elegant care se asortează foarte bine cu ținutele office. Aceast ceas dispune de un mecanism automatic și un tourbillion care limitează efectele gravitației asupra preciziei ceasului. Carcasa este realizată din oțel inoxidabil, geamul este realizat din cristal mineral iar cureaua este realizată din piele ecologică de culoare neagră. Cadranul este mare, de culoare aurie decorat cu două alte subcadrane, markeri aurii și indicatori argintii. Acest ceas poate indica fazele lunii, iar mecanismul cu tourbillon este la vedere. În magazinul Watchzone acest ceas este comercializată la reducere

ceas-barbatesc-matteo-ferari-blackblue-clasic-xii-mf8196bkb
Ceasul bărbătesc Matteo Ferari Black/Blue Clasic XII MF8196BKB este un ceas românesc cu design avangardist. Ceasul dispune de un mecanism quartz de înaltă precizie de la Myiota, carcasa este realizată din aliaj metalic, iar geamul din sticlă minerală. Cadranul este mare, de culoare albastră și este decorat cu un chenar galben. Dispune de markeri negri și indicatori bicoloari negru și galben. Cureaua este realizată din piele ecologică de culoare neagră și are o textură mată. Acest ceas beneficiază de reducere în magazinul nostru.

ceas-dama-qq-q909j204y
Ceasul de damă Q&Q Q909J204Y este un ceas elegant cu design modern, care se asortează foarte bine ținutele smart casual și cu cele de birou. Acest ceas dispune de un mecanism quartz de la Citizen, carcasa este realizată din alamă decorată cu ștrasuri din zirconiu, iar geamul din cristal mineral. Cadranul este de culoare albă și este decorat cu cifre arabe negre și indicatori argintii. Brățara este realizată din oțel inoxidabil. Acest ceas deosebit beneficiază de reducere în magazinul Watchzone.

ceas-automatic-forsining-tourbillion-bratara-piele
Tot de la Q&Q avem un ceas bărbătesc care se asortează foarte bine cu ținutele casual și poat fi purtat zi de zi. Ceasul Elegant Q&Q Q854J301Y este un ceas cu mecanism quartz, carcasa este realizată din aliaj metalic și geam din sticlă minerală. Cadranul este mare, de culoare albă și este decorat cu markeri negri și indicatori argintii. Cureaua este realizată din piele ecologică neagră. Acest ceas poate fi achiziționat la reducere în magazinul nostru.

ceas-barbatesc-clasic-curren-m8223
De la producătorul german Curren avem un ceas cu design modern și avangardist care se asortează foarte bine cu ținutele casual și smart casual. Ceasul Curren M8223 este un ceas cu mecanism quartz, carcasă realizată din aliaj metalic și geam din sticlă minerală. Cadranul este mare, de culoare albă și este decorat cu markeri negri și indicatori în două culori, roșu și negru. Cureaua este realizată din piele ecologică de culoare neagră. Acest ceas beneficiază de reducere în magazinul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *