Ceasuri de vară pe Watchzone.ro!

ceas-barbatesc-curren-business-men-black (1)
Ceasul bărbătesc Curren Businessman Black este un ceas elegant cu design modern recomandat a fi asortat cu ținutele tip office. Acest ceas este echipat cu un mecanism quartz, carcasa este realizată din aliaj metalic, iar geamul din sticlă minerală. Cadranul este mare, de culoare neagră și este decorat cu cifre și indicatori aurii. Brățara este realizată din oțel inoxidabil împletit (stil milanez). Acest ceas produs în Germania se bucură de reducere în magazinul nostru.

ceas-barbatesc-curren-auriu-bratara-milaneza
Tot de la producătorul german Curren avem un ceas destinat tinerilor oameni de afaceri echipat cu o curea milaneză. Acest ceas este echipat cu un mecanism quartz, carcasa este realizată din aliaj meatlic, iar geamul este din sticlă minerală. Cadranul este mare, de culoare albastră și este decorat cu markeri auri și indicatori de aurii și roșii. Acest ceas este disponibil în magazinul nostru la reducere.

ceas-original-curren-m8164-orange
Ceasul Curren M8164 Orange este un ceas elegant și cu design modern, tocmai bun de luat într-un voiaj de vacanță. Acest ceas se asortează foarte bine cu ținutele lejere de vară, dându-le un plus de eleganță. Ceasul Curren M8164 posedă un mecanism quartz, carcasa este realizată din oțel inoxidabil placat ionic, iar geamul este din sticlă minerală. Cadranul este mare, de culoare neagră, are trei subcadrane și este decorat cu cifre arabe argintii și indicatori bicolori alb-negru.  Cureaua este realizată din piele ecologică maro deschis și este decorată cu o cusătură albă și ținte din oțel inoxidabil. Acest ceas poate fi achiziționat din magazinul Watchzone la reducere.

ceas-barbatesc-daniel-klein-dk10430-3-exclusive
Ceasul Daniel Klein DK10430-3 Exclusive este un ceas sport cu design modern și dinamic. Este un ceas care se asortează foarte bine cu ținutele sport și sau cu ținutele smart casual. Acest ceas este echipat cu un mecanism quartz Myiota 2115 de înaltă precizie, carcasa este realizată din oțel inoxidabil placat ionic, iar geamul este realizat din cristal mineral cu strat antireflexie. Cadranul este mare, de culoare bleumarin, are subcadrane și este decorat cu markeri și indicatori argintii și roșir, precum și cifre arabe argintii. Cureaua este realizată din două straturi piele ecologică stratul inferior de culoare verde oliv, iar stratul superior de culoare neagră, decorat cu un model perforat.

ceas-barbatesc-daniel-klein-dk10398-6-exclusiveTot de la Daniel Klein vă prezentăm un model care se poată asorta atât cu o ținută lejeră, cât și cu una sport. Ceasul bărbătesc Daniel Klein DK10398-6 Exclusive dispune de un mecanism quartz Myiota 2115, carcasa este realizată din oțel placat ionic, iar geamul este realizat din cristal mineral cu strat antireflexie. Cadranul este mare, de culoare albastră, are subcadrane și este decorat cu cifre arabe de culoare argintie, markeri și indicatori argintii. Cureaua este realizată din piele ecologică albastră și este decorată cu un model perforat.

ceas-barbatesc-matteo-ferari-gentleman-mf112
Ceasul Matteo Ferari Gentleman MF 112 este un ceas românesc cu design clasic și elegant. Acest ceas poate fi asortat la o ținută office sau la una casual, în funcție de preferințe. Ceasul dispune de un mecanism quartz de la Myiota, carcasa este realizată din aliaj metalic, iar geamul din sticlă minerală. Cadranul este mare, de culoare alb argintiu și este decorat cu indicatori și markeri aurii. Cureaua este realizată din piele ecologică de culoare neagră. Acest ceas beneficiază de reducere în magazinul Watchzone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *