Soluții de depozitare elegante și practice!

cutie-depozitare-6-ceasuri-imprimeu-rosu
Caseta de depozitare pentru 6 ceasuri este o soluție de depozitare pentru ceasuri și bijuterii elegantă și de înaltă calitate. Cutia este realizată din piele ecologică de culoare roșu burgund, decorată la exterior cu imprimeu tip crocodil. Interiorul este căptușit cu catifea egipteană. În această casetă pot fi păstrate ceasuri sau brățări în funcție de preferințe. Închiderea se realizează cu ajutorul unei cleme metalice. Liniile fine, texturile deosebite si materiale de calitate superioara fac din această casetă un cadou excelent ce poate fi oferit unei doamne distinse din viata dumneavoastra. Pentru personalizare vă punem la dispoziție  serviciul de gravură. În magazinul nostru această casetă beneficiază de reducere.

caseta-transport-ceasuri-8-spatii-carbon
Caseta de transport cu 8 spații este o soluție de transport și depozitare practică și sigură pentru colecția de ceasuri pe care o dețineți.
caseta-transport-ceasuri-8-spatii-carbon (2)
Caseta este realizată din piele ecologică, de culoare neagră, iar interiorul este realizat din fibră de carbon și piele ecologică. Închiderea și deschiderea se realizează cu ajutorul unui fermoar  Spațiile pentru ceasuri sunt delimitate cu ajutorul fibrei de carbon, fiind astfel mai rezistente și protejând mai bine ceasurile. Această casetă este ușoară și discretă, putând fi astfel ușora transportată și depozitată în siguranță. În magazinul Watchzone această casetă beneficiază de reducere.

cutie-depozitare-6-ceasuri-piele-rosie
Caseta de depozitare pentru 6 ceasuri din piele roșie este o soluție de depozitare elegantă și practică. Această casetă este realizată din piele ecologică de culoare roșie, iar interiorul este căptușit cu catifea egipteană. Închiderea și deschiderea se realizează cu o clemă metalică. În cutie pot fi depozitate ceasuri și brățări în funcție de circumstanțe. Caseta este ușor de transportat și depozitat în siguranță. Pentru personalizare magazinul nostru vă stă la dispoziție cu serviciul de gravură. În magazinul Watchzone această cutie beneficiază de reducere.

caseta-ceasuri-7-spatii-neagra-piele-ecologica-premium
Caseta pentru 7 ceasuri reprezintă o soluție de depozitare practică și elegantă pentru colecția de ceasuri, care se remarcă prin calitatea superioară a finisajelor. Această casetă este realizată din piele ecologică de culoare neagră, este decorată cu un imprimeu tip crocodil.
caseta-ceasuri-7-spatii-neagra-piele-ecologica-premium (1)
Interiorul este căptușit cu catifea egipteană. Închiderea și deschiderea se realizează cu ajutorul unei broaște cu cheie și a unor butoane laterale. În cutie pot fi depozitate 7 ceasuri sau 7 brățări, în funcție de circumstanțe. Forma cutiei și dimensiunile sale permit depozitarea și transportul acesteia în condiții de siguranță sporită. Pentru personalizare magazinul nostru vă stă la dispoziție cu serviciul de gravură. În magazinul Watchzone această cutie beneficiază de reducere.

caseta-cu-10-spatii-pentru-transportul-si-depozitarea-ceasurilor (1)
Caseta cu 10 spații de depozitare pentru transportul ceasurilor este o soluție de transport și depozitare dedicat atât profesioniștilor cât și pasionaților de ceasuri. Caseta este realizată din piele ecologică de culoare neagră pe structură de polimer, iar interiorul este cpătușit cu catifea. Închiderea și deschiderea se realizează cu ajutorul unui fermoar. În interiorul pot fi depozitate 10 ceasuri, bijuterii sau alte obiecte mici de valoare. Caseta este ușoară și discretă ceea ce permite transportul și depozitarea ei în condiții de siguranță. Pentru personalizare magazinul nostru vă stă la dispoziție cu serviciul de gravură. În magazinul Watchzone această cutie beneficiază de reducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *