Ceasuri populare în magazinul Watchzone!

Dorim să vă prezentăm o serie de ceasuri care se remarcă printr-un raport calitate excelent și sunt apreciate de clienții noștri!

ceas-barbatesc-curren-original-negru-m8225
Ceasul Curren M825 este un ceas sport bărbătesc, dedicat amatorilor de drumeții și aventuri. Este un ceas cu o construcție robustă, adaptată provocărilor ce pot apărea pe orice traseu. Ceasul dispune de un mecanism quartz, carcasa este realizată din oțel inoxidabil și geam din sticlă minerală.
ceas-barbatesc-curren-original-negru-m8225 (1)
Cadranul este mare de culoare neagră și are subcadrane. Indicatorii sunt argintii iar cadranul este decorat cu cifre arabe gri și markeri negri. Cureaua dispune un manșon care protejează capacul ceasului și este realizată din trei straturi de piele ecologică de culoare gri. În magazinul nostru acest ceas beneficiază de reducere.

ceas-barbatesc-curren-fashion-analog-black
Alt model de la producătorul german Curren apreciat de clienții noștri este modelul Fashion Analog Black. Acest ceas bărbătesc se asortează foarte bine cu ținutele casual și smart casual, remarcându-se prin designul său avangardist. Ceasul Curren Fashion Analog Black dispune de mecanism quartz, carcasa este realizată din aliaj metalic, iar geamul este din sticlă minerală. Cadranul este mare, de culoare neagră și este decorat cu cifre arabe de culoare albă și roșire, precum și de indicatori roșii. Cureaua este din piele ecologică de culoare neagră, decorat cu o cusătură roșie. În magazinul Watchzone acest ceas beneficiază de reducere așa că nu stați pe gânduri mult.

ceas-barbatesc-matteo-ferari-black-grid-mf120c
Ceasul Matteo Ferari Black Grid MF120C este un ceas românesc cu un design modern și elegant. Acest model poate fi asortat atât la ținute smart casual, cât și la cele de business. Ceasul dispune de un mecanism quartz de la Myiota, carcasa este din aliaj metalic, iar geamul din sticlă minerală. Cadranul este mare, de culoare neagră și are trei subcadrane. Este decorat cu indicatori și cifre romane argintii. Cureaua este din piele ecologică maro. Acest ceas românesc beneficiază de reducere în magazinul nostru.

ceas-barbatesc-matteo-ferari-blackblack-clasic-xiv
Tot de la Matteo Ferari avem un model cu design moidern și minimalist. Ceasul bărbătesc Matteo Ferari Black/Black Clasic XIV este un ceas ce se asortează cel mai bine la ținutele smart casual sau la cele de business. Ceasul dispune de un mecanism quartz de la Myiota, carcasa este realizată din alia metalic, iar geamul este din cristal mineral. Cadranul este mare, de culoare neagră și este decorat cu markeri argintii și indicatori roșii. Cureaua este piele ecologică de culoare neagră și este decorată cu o cusătură neagră. Acest ceas beneficiază de reducere în magazinul Watchzone.

ceas-casio-barbatesc-mtp-1183e-7bdf
Ceasul Casio MTP-1183E-7BDF este un ceas cu un design elegant și modern care se adresează bărbaților dinamici. Este un model ce se asortează cel mai bine la ținutele de tip office sau elegante. Acest ceas dispune de un mecanism quartz de înaltă precizie, carcasa este realizată din alamă placată ionic, iar geamul este din cristal minerală. Cadranul este de culoare albă și este decorat cu cifre arabe, markeri și indicatori de culoare neagră. Cureaua este realizată din piele naturală de culoare neagră. Acest ceas elegant poate fi achiziționat în magazinul nostru la reducere așa că nu ezitați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *