Produse populare în magazinul nostru

ceas-dama-auriu-raptor-197703500007
Ceasul de damă Raptor 197703500007 este un ceas cu design elegant și modern, ce se adresează femeilor dinamice. Acest ceas poate fi asortat atât la ținutele smart casual cât și la cele office. Ceasul dispuen de un mecanism quartz de la producătorul japonez Miyota, carcasa este realizată din aliaj metalic, iar geamul este din cristal mineral. Cadranul este discret, de culoare albă și este decorat cu markeri și indicatori aurii, precum și ștrasuri din zirconiu. Brățara este realizată din oțel inoxidabil.

cutie-ceas-lemn-cires-depozitare-pentru-1-ceas
Cutia pentru ceasuri din lemn de cireș este o soluție elegantă și sigură pentru ceasul dumneavoastră. Caseta este realizată din lemn masiv de cireș, lăcuit la exteror, iar interiorul este căptușit cu catifea. Această casetă are spațiu pentru un singur ceas sau o singură brățară. Alternativ poate fi utilizată pentru depozitarea unor bijuterii de dimensiuni mici. Pentru personalizare magazinul Watchzone vă stă la dispoziție cu serviciul de gravură. În magazinul nostru această casetă beneficiază de reducere.

ceas-barbatesc-automatic-goer-torino-gold-2-gm012
Ceasul bărbătesc Goer Torino Gold 2 GM012 este un ceas cu design spectaculos. Se asortează foarte bine atât la ținutele casual cât și la cele elegante. Ceasul dispune de un mecanism automatic, carcasa este realizată din oțel inoxidabil, iar geamul este din cristal mineral. Cadranul este auriu, designul ceasului este tip skeleton, ceea ce înseamnă că mecanismul este parțial expus, putând fi vizualizat frontal, sporind astfel efectul ceasului. Cadranul este decorat cifre arabe, markeri negri și aurii precum și indicatori auriii. Cureaua este realizată din piele ecologică de culoare brun roșcat, decorată cu un imprimeu tip crocodil și o cusătur albă. Aceast ceas poate fi achiziționat din magazinul nostru la reeducere.

ceas-barbatesc-orient-fug0q009b6
Ceasurile Orient sunt foare apreciate pentru designul și acuratețea ceasurilor pe care le produc. Ceasul Orient FUG0Q009B6 este un ceas bărbătesc, cu design modern  și note clasice. Acest ceas dispune de un mecanism quartz, carcasa este realizată din oțel inoxidabil, iar geamul din safir. Cadranul este mare, de culoare neagră și este decorat cu markeri  și indicatori argintii. Poate afișa data și ziua săptămânii. Brățara este realizată din oțel inoxidabil. În magazinul Watchzone acest ceas beneficiază de reducere.

ceas-barbatesc-casual-orient-funf1006w0
Tot de la Orient avem un model elegant cu design modern. Ceasul Orient FUNF1006W0 este un ceas ce se pretează a fi purtat la ținute casual și smart casual. Dispune de un mecanism quartz japonez de înaltă precizie, carcasa este realizat din oțel inoxidabil, iar geamul din cristal mineral. Cadranul este de culoare albă, este decorat cu cifre arabe și markeri argintii, iar indicatori sunt argintii și verde fosforescent. Brățara este realizată din oțel inoxidabil. Aces ceas beneficiază de reducere în magazinul Watchzone.

ceas-barbatesc-elegant-qq-q066j304y
Ceasul bărbătesc Q&Q Q066J304Y este un ceas elegant cu design modern. Se adresează bărbaților dinamici și poate fi purtat zi de zi la costum sau la o ținută elegantă. Acest ceas dispune de un mecanism quartz, carcasa este realizată din aliaj metalic, iar geamul este din cristal mineral. Cadranul este un pătrat ovalizat, de culoare albp și este decorat cu cifre arabe și indicatori de culoare neagră. Cureaua este din piele ecologică neagră, decorată cu un imprimeu tip crocodil. Acest ceas beneficiază de reducere în magazinul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *