Produse noi pe Watchzone.ro!

cufar-bijuterii-set-3-bucati-kidili

Watchzone.ro vă propune noi soluții pentru păstrarea în siguranță a bijuteriilor și obiectelor dumneavoastră de valoare. Astfel în magazinul au sosit două seturi de cufere de bijuterii  speciale.

cufar-bijuterii-set-3-bucati-kidili (1)

Kidili este primul set pe care am dori să vi-l prezentăm. Este format din trei cufere din lemn sau pentru cunoscători, sipete, decorate cu piele ecologică. Cele trei sipete sunt transportabile, putându-te însoți în călătoriile tale. Culoarea roșie și decorațiunile din piele fac din cuferele Kidili atât obiecte utilitare cât și de decor, ele putând fi etalate în locuința dumneavoastră, oriunde doriți.

cufar-lemn-bijuterii-3-bucati-

Hindi este al doilea set de cufere pentru bijuterii aflat în  stocul Watchzone.ro. Este format tot din trei cutii cu dimensiuni diferite ce facilitează atât depozitarea cât și transportul. Cuferele sunt realizate din lemn masiv și decorate cu piele, iar culoarea este brun roșcată. Ca și în cazul setului precedent, Kidili, setul Hinde se pretează voiajului și poate drept obiect decorativ.  Patina și forma lor vor da un plus de stil locuinței dumneavoastră, iar prietenii și colegii, vă vor aprecia bunul gust!

cufar-lemn-bijuterii-3-bucati- (1)

Atât Kidili, cât și Hindi se regăsesc în stoc limitat în magazinul nostru și sunt comercializate la ofertă. Așa că nu mai stați pe gânduri și protejați-vă colecția de bijuterii cu aceste minunate cufere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *