Alte idei de cadouri de Mărțișor!

Mărțișorul a sosit, deși vremea nu pare să fie de acord! Dacă nu v-ați hotărât ce cadou să-i faceți celei mai importante femei din viața dumneavoastră, vă ajutăm noi cu câteva idei.

caseta-bijuterii-roz-mandy
Dacă doriți să știți că soția sau prietena dumneavoastră își ține în siguranță bijuteriile și cadourile primite, cel mai bun cadou este o caseta de bijuterii. Caseta de bijuterii Mandy este cadoul perfect, fiind realizată din piele ecologică de culoare roz, iar în interior este căptușită cu catifea. Caseta are 3 tăvi, 15 compartimente și oglindă. Dacă doriți să personalizați cutia înainte de a o face cadou, vă stăm la dispoziție cu serviciul de gravură. Grăbiți-vă deoarece această casetă de bijuterii este la reducere.

caseta-bijuterii-rosie-jolene (1)
O altă casetă de bijuterii elegantă și frumoasă este Jolene. Caseta de bijuterii Jolene este realizată din piele ecologică de culoare roșie, iar în interior este căptușită cu catifea. Jolene este compactă și încăpătoare, având 5 compartimente, o tavă și oglindă. Caseta dispune de o încuietoare și cheie, care îi conferă un aspect clasic. Dimensiunile sale compacte fac din Jolene o parteneră ideală de călătorie pentru soția sau prietena, așa că nu ezita să i-o faci cadou. Pentru personalizare apelați cu încredere la serviciul de gravură oferit de magazinul nostru.

caseta-ceasuri-si-bijuterii-rosie-din-piele-ecologica-vxx
Un cadou care sigur va fi apreciat este cutia pentru ceasuri și bijuterii din piele.  Această casetă multifuncțională vine în două palete de culori, roșu și negru. Caseta este realizată din piele ecologică cu imprimeu crocodil, iar interiorul este căptușit cu catifea de culoare crem. Această cutie dispune de spațiu pentru 4 ceasuri sau brățări, 1 spațiu pentru inele și 1 spațiu pentru alte bijuterii sau obiecte de valoare. Pentru personalizare, Watchzone.ro vă pune la dispoziție serviciul de gravură.

Pe lângă casete de bijuterii vă recomandăm și niște ceasuri de damă elegante și sofisticate pentru cea mai importantă femeie din viața dumneavoastră.

cesas-goer-mecanic-unisex-g110us
Din îndepărtata Asie, vă recomandăm ceasul Goer Unisex GM056. Acest ceas mecanic este un model elegant ce se remarcă printr-un design modern. Carcasa este realizată din oțel inoxidabil, placat ionic de culoare aurie, geamul este din cristal mineral iar cureaua este realizată din piele ecologică. Cadranul este de culoare neagră, permite vizualizarea parțială mecanismului ceasului și este decorat cu indicatori metalici aurii și cifre romane de aceeași culoare. Ceasul poate fi purtat zilnic, putând fi asortat atât la ținute casual cât și la ținute de tip business. Acest ceas beneficiază de o reducere de preț așa că dacă doriți să-l achiziționați, nu ezitați!

ceas-dama-argintiu-geneva-fashion-wz015
Un alt ceas ce poate fi oferit cadou femeii iubite este modelul Geneva Fashion WZ015. Acest ceas se remarcă prin designul modern și minimalist, putând fi asortat la ținutele smart casual sau elegantă. Geneva Fashion WZ015 este un ceas cu mecanism quartz, carcasă realizată din aliaj metalic și decorată cu ștrasuri din zirconiu, geam din cristal mineral și brățară din oțel inoxidabil. Cadranul dispune de un afișaj analogic, un subcadran pentru secundar, iar indicatorii și markerii sunt metalici, de culoare argintie. În magazinul nostru acest model beneficiază de o reducere de preț.

ceas-dama-casual-qq-f531j401y
Ceasul Q&Q F531J401Y sigur va impresiona orice femeie căreia îi va fi oferit. Este un ceas cu design modern și minimalist, ce poate fi purtat atât zi de zi, cât și la ocazii speciale. Acest ceas are un mecanism quartz, carcasa este realizată din aliaj metalic în două culori, argintiu și auriu, și este decorată cu ștrasuri din zirconiu. Brățara este realizată din aliaj, tot în două culori, argintiu și auriu, iar geamul este din cristal mineral. Cadranul este de culoare albă și este decorat cu indicatori metalici și markeri argintii. Ceasul Q&Q F531J401Y este disponibil la reducere în magazinul Watchzone – așa că nu ezitați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *