Ceasuri sport bărbătești

ceas-barbatesc-curren-original-negru-m8225
Ceasul Curren M8225 este un ceas cu design sportiv heavy duty. Ce înseamnă asta? Este un ceas care se adresează pasionaților de sport sau sportivilor. Îl recomandăm pentru drumeții mai ales sau pentru pasionații de viteză. Designul acestui ceas îi va atrage mai ales pe fanii formulei sau a celor care urmăresc cursele de raliu.ceas-barbatesc-curren-original-negru-m8225 (1)
Ceasul Curren M8825 are un mecanism quartz, carcasă din oțel inoxidabil de culoare neagră și geam din sticlă minerală. Cadranul este mare, de culoare neagră și este decorat cu cifre araba și indicatori argintii. Cureaua este realizată din piele ecologică de culoare neagră și dispune de un manșon. Ceasul Curren M8825 se bucură de reducere în magazinul nostru, așă nu mai stați foarte mult pe gânduri.

ceas-barbatesc-negru-curren-m8258-black-red
Un alt ceas sport de la Curren cu un design sportiv este modelul M8258 Black & Red. Acest ceas are un design spectaculos, care combină în mod inteligent roșul cu negrul pentru a crea un produs cu un aspect dinamic și avangardist. Ceasul bărbătesc Curren M8258 Black & Red are un mecanism quartz, carcasă din oțel inoxidabil și geam din sticlă minerală.
ceas-barbatesc-negru-curren-m8258-black-red (1)
Cadranul este mare, de culoare neagră și este decorat cu indicatori și cifre arabe de culoare roșie. Cureaua este realizată din piele ecologică de culoare neagră, cu marginile de culoare roșie. Acest se bucură în magazinul Watchzone de  reducere.

ceas-raptor-barbatesc-297971000053
Din Germania avem un ceas cu un design sport elegant și modern, modelul Raptor 297971000053. Acest ceas are un mecanism quartz, carcasă din oțel inoxidabil și geam din sticlă minerală. Carcasa și cadranul sunt de culoare neagră. Cadranul este relativ mare și este decorat cu indicatori și cifre arabe albe. Cureaua este realizată din piele ecologică de culoarea neagră.

ceas-barbatesc-raptor-297921000073
Tot de la Raptor avem un model cu accent sportiv. Ceasul bărbătesc Raptor 297921000073 are un mecanism quartz, carcasă din aliaj metalic și geam din cristal mineral. Cadranul este de culoare neagră fiind decorat cu cifre arabe, markeri și indicatori argintii. Cureaua este realizată din piele ecologică de culoare kaki. Acest ceas este disponibil în magazinul nostru la preț redus, așa că nu ezitați să-l achiziționați.

ceas-barbatesc-sport-qq-m040j302y
De la Q&Q avem un ceas sportiv cu un design îndrăzneț, modelul Sport M040J302Y. Ceasul Q&Q Sport M040J302Y este un model cu mecanims quartz, carcasă din oțel inoxidabil și cauciuc – pentru sporirea rezistenței la șocuri – și geam din cristal mineral. Cadranul este mare, culoare neagră și dispune de un display electronic iluminat. Brățara este realizată din aliaj metalic de culoare argintie.

ceas-winner-imperial-lookCeasul bărbătesc Winner Imperial Look este un sport elegant, cu un design clasic. Acest ceas poate fi asortat și cu ținutele elegante de zi și chiar de seară. Winner Imperial Look are un mecanism automatic, carcasă realizată din oțel inoxidabil și geam realizat din sticlă minerală, rezistentă la zgârieturi. Cadranul este mare, de culoare neagră, decorat cu indicatori și markeri argintii. Brățara este realizată din oțel inoxidabil și este de culoare argintie. În magazinul nostru acest ceas se bucură de reducere, așa că nu ezități să-l achiziționați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *